Onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door wat wij noemen: “de menselijke maat in úw buitenruimte”.

Wij vinden het persoonlijke contact met u en met álle belanghebbende van onze projecten belangrijk. In onze communicatie vóór, tijdens én na onze werkzaamheden ervaart u persoonlijke betrokkenheid. Het verbinden van- en de aandacht voor mens en omgeving zijn basiskenmerken van VDBH West-medewerkers.

Aandacht voor úw buitenruimte
De verbindende kant van VDBH WEST blijkt uit onze aandacht voor u en uw buitenruimte. Voordat we uw buitenruimte gaan ontwerpen en realiseren gaan we eerst in gesprek met u en met alle belanghebbenden binnen uw project. In de gesprekken geven we advies over het vergroenen en verduurzamen van uw buitenruimte. Daarnaast schenken we bij onze projecten uitgebreid aandacht aan de ideeën en wensen van de opdrachtgever tot eindgebruiker.
Wat zijn de wensen en ideeën? Wat is de demografische ligging van het project? Hoe vullen we biodiversiteitsverhoging in? Hoe klimaat adaptief moet het project worden? Welke duurzame materialen passen we toe? Een greep uit de vragen die we beantwoord willen hebben zodat we uw buitenruimte optimaal kunnen ontwerpen en realiseren.

Kennis over úw buitenruimte
Naast de verbindende kant van VDBH WEST beheersen we ook de technische kant. We beschikken over moderne en betrouwbare materialen. Ook zijn we dagelijks bezig om onze kennis op het vakgebied te verbreden. Door onze ervaring, kennis en vakmanschap zorgen wij ervoor dat alle behoefte in uw buitenruimte naar wens worden vervuld.