Over ons

Met onze jarenlange ervaring en expertise creëren en onderhouden wij eigentijdse buitenruimten voor Gemeenten, Woningcorporaties, Zorg- en Onderwijssector en Vastgoedbeheerders.

Ons ontstaan
VDBH WEST is in januari 2019 opgericht door Wilco Boender in samenwerking met Van de Bijl & Heierman B.V uit Opheusden. Van de Bijl & Heierman B.V. is al ruim dertig jaar een stabiele factor in de infra- en groenvoorziening. Wilco Boender is zelf ook al meer dan twintig jaar werkzaam binnen de groen sector. Een halve eeuw ervaring is dus samengekomen in een fris en jong bedrijf vanuit het hart van de Krimpenerwaard; Stolwijk. Deze ervaring laat VDBH WEST met plezier werken onder het motto: Beleef’t Buiten.

Beleving
Van advies en ontwerp via aanleg, creatie en realisatie naar het jaarrond beheer van uw buitenruimte.
In dit gehele traject zijn actuele thema’s als klimaatbestedigheid, participatie, biodiversiteit, socialreturn en beleving de rode lijnen van onze samenwerking.

Doordat wij bij aanvang van onze samenwerking een meerjaren onderhouds begroting én planning maken en deze up-to-date bijhouden heeft u een compleet financieel en procesmatig overzicht van de staat van uw assets.