VDBH-West Juni-©ceesvdwal_5

Aanleg & onderhoud

Wij kijken samen met jou naar je buitenruimte, en bepalen het onderhoudsplan dat het beste past bij je wensen en budget.

We zorgen dat alles er netjes uit blijft zien, maar we houden ook rekening met onderhoud op de lange termijn. Zo voorkomen we dat je wordt overvallen door de kosten als je parkeerterrein over 5 jaar opnieuw bestraat moet worden.

Onderhoudscontracten

We bieden twee vormen van onderhoudscontracten aan:

  • Voor klanten die zelf niet actief met hun buitenruimte bezig zijn, werken we vaak op frequentie. We spreken af hoe vaak we komen, en voeren het onderhoud volgens een vast schema uit. De buitenruimte hoeft dus niet gemonitord te worden, en je weet precies wanneer we komen.
  • Daarnaast is het mogelijk om te werken op beeldkwaliteit. Hiervoor gebruiken we de Kwaliteitscatalogus openbare ruimte (KOR). Hierin staan verschillende niveaus van onderhoud gedefinieerd, op basis van hoe de ruimte eruitziet. Wij doen het werk waarmee het afgesproken niveau wordt behaald, wanneer het nodig is.

Boomveiligheid

Ons boomverzorgingsteam voert alle controles en werkzaamheden op het gebied van boomveiligheid uit. We grijpen in voordat er gevaarlijke situaties ontstaan en zorgen dat bomen gezond blijven.

Lees meer over boomveiligheid.