02-07-14 067

Bermverharding

De berm naast de weg speelt een belangrijke rol in de verkeersveiligheid. Weggebruikers moeten in geval van nood veilig kunnen uitwijken naar de berm. Daarom is het ontzettend belangrijk dat de bermverharding op een goede manier wordt toegepast. Een berm die goed is aangelegd en onderhouden kan schade beperken of zelfs voorkomen.

Advies

Bij de aanleg van nieuwe wegen zijn wij graag betrokken als adviseur. Op deze manier kunnen we vanaf het begin toewerken naar de beste aanpak. Wat die aanpak is, hangt af van meerdere factoren. Wat is de ondergrond? Hoeveel en welk type verkeer gaat gebruikmaken van de weg? Door overal rekening mee te houden, ontstaat er een uitvoerbaar plan waarin de veiligheid voorop staat.

Uitvoering

Om bermverharding goed uit te voeren, is specialistische kennis nodig. Ons team heeft kennis van grond en van het materieel. We werken met machines die speciaal zijn ontwikkeld voor het aanleggen van halfverharding en grasbetonblokken. Hiermee werken we efficiƫnt aan het verbeteren van de verkeersveiligheid.