Header-video-1000×762

OVER VDBH West

Buiten. De gezonde lucht. De geur van vers gemaaid gras. De grond onder je voeten en het groen om je heen. Bij VDBH West hebben we allemaal onze eigen kwaliteiten, onze eigen meningen. Maar over één ding zijn we het eens: er gaat niets boven buiten!

Buiten voel je je beter

Waar we ook werken, we creëren altijd een mooie omgeving. Een omgeving waarin iedereen zich beter voelt. We doen niets liever dan met buiten bezig zijn, dat is het mooie werk.

Als liefhebbers van alles dat groeit en bloeit, blijven we vernieuwen om de mooiste omgevingen te creëren. We zeggen niet snel nee, maar zien nieuwe uitdagingen. Avonturen gaan we niet uit de weg, we laten graag zien waar we toe in staat zijn. Binnen ons team krijgt iedereen dan ook de ruimte om te groeien. Want als collega’s zich ontwikkelen maakt dat ons allemaal beter, en het werk leuker.

Wij zijn buitenmensen, we komen uit de polder. Soms eigenwijs, maar altijd met een reden. We zijn kritisch en steken ons advies niet onder stoelen of banken. We houden van duidelijke taal en van aanpakken. Zo bouwen wij aan een omgeving die zorgt dat jij naar buiten gaat.

Want buiten voel je je beter.

VDBH West

Beleef ’t buiten.

Ons team

team (1)

Wilco Boender

Directeur

phone logo email logo
team (2)

Eline Kool

Secretaresse / Administratief medewerker

phone logo email logo
team (3)

Dennis Houweling

Projectleider

phone logo email logo
team (5a)

Jorn van Breukelen

Coördinator Bedrijfsbureau

phone logo email logo
team (6)

Richard van Bree

Calculator / Werkvoorbereider

phone logo email logo

Om daarbij hoge kwaliteit te waarborgen, zijn wij gecertificeerd conform ISO 9001, ISO 14001, VCA**, CO2-prestatieladder (trede 5), PSO-prestatieladder (trede 3), ErBo, en (Groenkeur) Beoordelingsrichtlijn Groenvoorziening, Dak- en gevelbegroening en Boomverzorging.

certificate-1
certificate-2
certificate-3
certificate-4
certificate-5
certificate-6
certificate-7

Daarom VDBH West

Als liefhebbers van alles dat groeit en bloeit, blijven we vernieuwen om de mooiste omgevingen te creëren. Want buiten voel je je beter.

  • Vaste en ervaren medewerkers
  • Mensen met poldermentaliteit
  • Brede inzetbaarheid
  • Kwaliteitsgarantie door certificering
VDBHwestMei2020-Utrecht-ceesvdwal_6